Abstrakte malerier 

Motiver på 

KBBastholm-måden

Skab et personligt hjem med dit helt eget maleri

Færdige malerier - klar til din væg

Store malerier


Kan din væg bære et stort maleri?

Disse malerier kan hænge alene over en sofa eller frit på en væg.Små malerier


Passer det bedst med små malerier på din væg? 

Disse malerier kan nemt hænge alene, to-og-to eller kombineres med fotokunst, citater eller små plakater. 

Årsplakater


Hvert år udvalger jeg 4 motiver til Årsplakater.

Jeg laver kun 10 stk af hvert motiv og de bliver ikke gentrykt af respekt for køberne af de originale malerier. 


Ja, selvfølgelig får du venne-pris hos mig.

Skriv dig på min liste
- og få 15% rabat på dit næste køb.


Jeg lover, at jeg sender dig inspiration til indretning med malerier og plakater
+ og du er blandt de første, der får besked, når du kan gøre en god handel.


Du kan til enhver tid afmelde dig igen, hvis du bliver træt af alle fordelene.

Jeg maler, fordi det gør mig glad

Og jeg ikke kan lade være. At male er for mig sjovt og dejligt og jeg glemmer tid og sted.

Mine malerier er abstrakte……eller abstrakte fortolkninger, fordi de er en kombination af abstrakt og naturalistiske motiver. Jeg lander ofte på motiver med dyr som motiv og de danske dyr er mine favoritter. Jeg er optaget af, hvordan lys og skygge danner former, så man kan se et motiv.

Jeg kalder det mine kreative frikvarterer – fordi når jeg maler, får jeg en pause i hverdagens ‘skal-opgaver’ (dem man ikke kan komme udenom, som indkøb, tøjvask, oprydning osv.) I mine kreative frikvarterer laver jeg noget jeg elsker. Jeg får derfor mere overskud. Det tror jeg strømmer ud af maleriet.

Farver giver godt humør og hverdagsglæde

Jeg er vild med farver, fordi de lyser op og skaber liv og godt humør.

Jeg har fundet ud af, at det at male giver mig energi og hverdagsglæde og det er virkelig noget jeg glæder mig til at gå i gang med.

Og ud over, at jeg selv synes det er en lækker måde at arbejde på, så håber jeg, at jeg med mine malerier og kurser, kan være med til at give den grundtilfredshed videre til mange flere familier end min egen.

 

Jeg er gift med Kim, mor til Emma og Lærke og hunde-mor til en skøn Labrador.

Sammen med min familie bor jeg i Aabybro, hvor vi lever vores liv som mange andre børnefamilier i en skøn (og nogle gange udfordrende) forening af fritidsliv, job, madpakker, vasketøj og hverdagshygge.

Baggrund

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet indenfor faget siden jeg blev færdig i 2004.

Den pædagogiske verden er måske ikke direkte noget man automatisk kobler med kunstnerisk udtryk. Men jeg får indblik i rigtig mange børnefamiliers hverdag. Der er rigtig mange måder at være sammen på som familie. Og jeg ser et større og større behov for at finde noget, man kan slappe af med. Koble af med.

Det kan du ved at male.

Siden 2014 har jeg delt viden og erfaring i form af undervisning – både i samarbejde med FOF og i min egen virksomhed.

 

 

Hvor kan du se mine malerier?

Jeg har ikke et fysisk galleri, men udstiller jævnligt.

Ved henvendelse viser jeg meget gerne frem på min hjemme-adresse. Altid ganske uforpligtigende. Ring eller skriv til mig og aftal et tidspunkt.

Jeg bliver rigtig glad, når folk siger til mig, at de kan genkende min malestil. For det er noget jeg har arbejdet meget med – altså det at få et “male-sprog” som kan genkendes.

Jeg har efterhånden udstillet en del steder og det er noget jeg holder rigtig meget af:

Pavillonen i Løkken

Aalborg i Farver, Aalborg

Sol og Strand, Hune

Hune Bageren, Hune

Mygdalhus, Mygdal

Kreabørs, Nordkraft Aalborg

Kreativ Marked, Biersted

Sognegaarden Vadum

Hune Bageren, Hune

PJ AUTO Vadum

Politigården Aalborg

Borgerservice Pandrup

Pinseudstilling, Kunstskoven Frederikshavn

IFNs foreningslokaler, Nørhalne

Forårsmarked, Dronninglund Hovedgaard og Savværk

Sol og Strand, Hune

Botilbudet Birkely, Aabybro

Hune Bageri – Café, Hune

Lægerne Postvænget, Aabybro

Hotel Søparken, Aabybro

Systemate A/S, Indkildevej Aalborg SØ

Aalborg Universitet, Aalborg

Aabybro Plejehjem

Knivholt Hovedgaard, Frederikshavn

Julemarked, Dronninglund Slot

Hune Bageri – Café, Hune

Vadum Skole, Vadum

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.