Maler du selv?

Drømmer du i virkeligheden om at male dit eget maleri til stuen?

Noget af det jeg savnede, da jeg begyndte med at male, var en åbenhed fra andre kunstnere omkring teknikker, tips og tricks til at opnå forskellige udtryk i maleriet. Det var (og er stadig) somom det er en hemmelighed, eller farligt at indvige andre i den viden og erfaring man har.

Det har jeg lyst til at lave om på.

Når du maler abstrakt, er der ikke noget, der er rigtig og forkert - så du kan ikke lave fejl.

Den abstrakte maleform lægger op til at være fri og legende i sit udtryk - der må eksperimenteres på højt plan og det bliver kun sjovere, jo flere skøre ideer, du kan komme på. 

Kreative Frikvarter til din hjerne

Jeg håber, at jeg med mine kurser, kan være med til at gøre tilgangen til det abstrakte maleri mere afslappet – det vigtigste er at være legende og eksperimenterende. Ikke være for styret af regler og fremgangsmåder. For det bremser kreativiteten.

Du skal ikke være bange for at springe ud i det og prøve noget af. Det er ikke sikkert det bliver hæng-på-væggen-i-stuen-pænt i første omgang.

Men jeg tror på alle har potentiale for at lære at male. Nogle lærer hurtigt, andre har brug for at prøve mange gange.

Det er lidt ligesom at lære at cykle – nogle børn springer bare på cyklen og kører somom de aldrig har lavet andet. For andre tager det lidt længere tid, giver blå mærker og kræver plaster på knæ og albuer.

Med mindre du er mega vild, giver mine kurser ingen grund til at købe plaster.

 

 

 Du er også meget velkommen indenfor i Facebookgruppen ‘Kreative Frikvarter’


Add Content Block

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.